Veve-blog

11. prosince 2007

O vikendu

Tak par filmu, co bych chtela jeste videt snad stihnu. O vikendu jsme zvladly s Monikou pri vyletu do Chartres zajit na Zlaty kompas. Ale nijak zvlast nadsena jsem z nej nebyla. A nevim, jestli to bylo tim, ze jsme sly na dabovanou verzi a tim padem nam unikly dulezite veci, ktere bychom jinak z titulku pochytily nebo ten film byl proste zvlastni. Mozna si budu muset jeste v cestine precist knizku, abych pochopila, proc je ten pribeh tak vychvalovany.
Jinak Chartres jsme si vybraly jako cil nedelniho vyletu. Rano to sice vypadalo nadejne a dokonce i svitilo slunicko, to se ale odpoledne zmenilo a pocasi se zase vratilo do starych koleji. Navic vitr nabral celkem na sile a tak i vez katedraly byla zavrena. Jeste stesti, ze jsme si stihly mesto prohlidnout za relativne pekneho pocasi.
Chartres

V sobotu pred vyletem jsem se zase odhodlala k velkemu prani a uklizeni. A to neni vec uplne jednoducha, zvlast kdyz cely dum disponuje omezenym poctem kostat, mopu a vysavacu. Coz o to pokud se vysavac nenachazi zrovna na svem miste, najdete ho podle zvuku celkem snadno. Ovsem s tim ostatnim je to trochu horsi. A kdyz pridam to, ze bydlim v patem patre a pracka se susickou se nachazeji ve druhem, nabehala jsem se do schodu a ze schodu behem soboty celkem dost.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home